Skip to main content

Djelovanje Udruge obuhvaća niz integriranih aktivnosti, čija uspješnost ne bi bila ostvariva bez suradnje sa širokim spektrom suradnika, institucija, donatora, partnera, članova i volontera. Tijekom više od 20 godina postojanja razvili smo suradnju s brojnim javnim institucijama, kako u Hrvatskoj tako i u regiji i inozemstvu. Institucije s kojima najčešće surađujemo unutar Hrvatske su Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, županijske Javne ustanove koje upravljaju zaštićenim prirodnim vrijednostima te nacionalni parkovi i parkovi prirode.

S nekim institucijama imamo kontinuiranu suradnju, budući da zajedno radimo na višegodišnjim projektima. Suradnju također ostvarujemo i s Prirodoslovno-matematičkim fakultetom u Zagrebu, Hrvatskim prirodoslovnim muzejom, Zoološkim vrtom grada Zagreba i Veterinarskim fakultetom u Zagrebu. Surađujemo s brojnim udrugama na području zaštite prirode: BIOM, Bioteka, Udruga studenata biologije – BIUS. Razvili smo i međunarodnu suradnju, posebno s WWF Adria i švicarskom fondacijom MAVA.

Tražite partnera za projekt?

Želite sudjelovati u prijavi europskog projekta, primjerice Interreg, IPA (Instrument for Pre-Accession Assistance), LIFE Project, a nemate pouzdanog i kvalitetnog partnera? Ili vam nedostaju nove, inovativne ideje? U Hyli djeluje motiviran stručni kadar koji će vam sa svojim znanjem, vještinama, savjetima i  iskustvom pripreme i provođenja europskih projekata olakšati razradu projektne ideje i ostvarivanju rezultata projekta.

Uspješna suradnja i znanstveno utemeljeni rezultati temelj su uspješnog projekta.

Pošaljite svoj upit na mail info@hhdhyla.hr ili nas kontaktirajte na broj 01/2348-279. Rado ćemo se odazvati!

Veselimo se suradnji upravo s vama!