Boris No Biologije 2013 web

U petak 12. travnja proslavili smo u prostorijama biološkog odsjeka PMF-a i u ZOO-u jubilarnu 5. Noć Biologije,dok smo u subotu 13. travnja u ZOO-u obilježili Dan žaba. Oba dana sve je vrvilo od znatiželjnih posjetitelja, koji su mogli uživati u raznim kvizovima, igraonicama, predavanjima te naučiti nešto o svijetu i bićima koji nas okružuju.

pletene abe web

HHD-Hyla je imala svoj kutak sa štandom gdje ste mogli kupiti naš promotivni materijal te se upoznati s radom Društva i aktualnim projektima. Ove godine najveću pažnju posjetitelja su privukle male pletene žabe te se ovim putem zahvaljujemo Vunici i iglici na trudu i vremenu uloženima u njihovu izradu.

U subotu, na Dan žaba je bilo pomalo tmurno vrijeme, ali ono nije spriječilo ljude da se prošeću po ZOO-u i nauče nešto o ovim najugroženijim kralježnjacima. Pored promotivnog štanda HHD-Hyla je imala i likovnu radionicu na kojoj su djeca izrađivala i bojala vodozemce od spužve.

Dan aba web

Dan aba 2013 web

Dan aba radionica za djecu 2 web

Zahvaljujemo se svima koji su kupili promotivni materijal, dali donaciju, razgovarali s nama i interesirali se za rad našega Društva. Nadamo se da se vidimo i iduće godine!