Skip to main content

Članom može postati svaka fizička i pravna osoba koja prihvati Statut i program rada Udruge koja želi naučiti više o životinjama i staništima koja proučavamo te doprinijeti zaštiti bioraznolikosti i georaznolikosti na području Hrvatske. Svi članovi udruge moraju se u radu Udruge kao i provođenju projekata i aktivnosti Udruge voditi moralnim načelima. Članovi Udruge upravljaju Udrugom neposredno na Skupštini i preko izabranih predstavnika u drugim tijelima Udruge. Biti članom  Hyle  znači  preuzeti  aktivnu  ulogu  u  zaštiti  i  očuvanju  biološke  i  geološke  raznolikosti Republike Hrvatske.

Pristupnica – preuzmi ju ovdje, popuni svojim podacima i pošalji e-poštom na info@hhdhyla.hr ili pravom poštom našu adresu Lipovac I br.7, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

Članarina – iznos od 50 kuna uplati općom uplatnicom ili internet bankarstvom na IBAN broj HR7823600001101622534, Zagrebačke banke.

Komunikacija između članova odvija se putem mailing liste društva. Lista je otvorena isključivo za članove te se tim putem dobivaju sve obavijesti o sastancima, aktivnostima, projektima, terenima, mogućnosti sudjelovanja i relevantne informacije vezane za Udrugu. Informacije o aktivnostima u Udruzi mogu se pronaći i na našoj facebook stranici.

Prednosti članstva:

● voliš prirodu, boravak na svježem zraku, životinje, aktivno sudjelovati u terenskim aktivnostima? - članovi to mogu
● žališ naučiti raspoznavati životinje? - članovi to mogu
● želiš upoznati endemske vrste? - članovi to mogu
● želiš upoznati vrste i staništa koja te okružuju? - članovi to mogu
● želiš osobno doprinijeti zaštiti prirode u Hrvatskoj? - članovi to mogu
● voliš sudjelovati na edukativnim radionicama i manifestacijama, prenositi znanje i entuzijazam drugima? - članovi to mogu
● voliš se družiti, širiti i razmjenjivati znanje, iskustva i svjetonazore? - članovi to mogu
● čar je u tome da ostale prednosti otkriješ sam… Dobro došao!

Želite li nam se pridružiti?

Članstvom ostvarujete pravo na sudjelovanje u aktivnostima za članove, na skupštinama Udruge te u organizaciji i realizaciji programa rada Udruge.