countryside1.jpgcountryside2.jpghyla1.jpghyla2.jpg

Novosti

Herpetološko predavanje 15/03/2016

HHD - Hyla poziva vas na predavanje "MAROKO - KAKO TO RADE PRAVI BERBERI!" koje će održati naša zaposlenica Katarina Koller, mag. biol. exp. u utorak 15. ožujka 2016. godine u 18 sati u vijećnici na Biološkom odsjeku PMF-a u sklopu predavanja koje organizira HHD - Hyla.

 

Nakon predavanja pozivamo sve članove na ugodno druženje.

 

O predavanju:

Maroko se nalazi u jednoj od biološki najraznovrsnijih regija sjeverne Afrike! Egzotična je zemlja koja se nalazi na prijelazu arapskog i muslimanskog te svijeta pruža prvi okus Afrike za većinu Europljana. Pridružite nam se na ovom zanimljivom predavanju i saznajte kakve je sve životinjske vrste, prirodne fenomene, strane mirise, kulture, izolirane planinske regije, uzburkane oceane, pustinjska prostranstva i berberska sela zabilježila zaposlenica Hrvatskog herpetološkog društva – Hyla, Katarina Koller. Isto tako, pokušat će vam prenijeti najmaštovitija trgovanja i prijateljstva te „brzi tečaj kako postati vrhunski biznismen uz praktičnu primjenu". Duboko udahnite i uronite u ovu pustolovinu s nama u utorak, 15.03.2016. Predavanje će se održati na hrvatskom jeziku.

 

Predavanje drži:

Katarina Koller, mag. biol. exp., zaposlenica HHD - Hyla od 2014. godine. Diplomirala je 2013. godine s temom „Rasprostranjenost i zaštita vrste Proteus anguinus Laurenti, 1768 u Hrvatskoj". U uredu HHD – Hyla, između ostalog, radi na „Projektu zaštite čovječje ribice u Hrvatskoj", a u slobodno vrijeme bavi se speleologijom. Član je PDS Velebita i Speleološkog odsjeka Velebit.

 

Koller Maroko 2

Joomla templates by a4joomla