countryside1.jpgcountryside2.jpghyla1.jpghyla2.jpg

Novosti

Radionica o strateškom planiranju Hyle

U tjednu između 15. i 19.2.2016. godine održana je radionica daljnjeg strukturiranja našeg društva, kao i jačanja jednog od najznačajnijih projekata kojeg naše društvo planira izvršiti u sljedeće dvije godine. Radionicu je financirala Fondacija MAVA, a moderator je radionice bila Ilke Tilders iz organizacije Foundation of Success (FOS). Na radionici su sudjelovali i naši strateški partneri iz Hrvatske i regije; BIOM, WWF Adria, IUCN SEE, ATRA i HIB.

 

 

MAVA Zid


U sklopu radionice upoznali smo se s metodologijom Otvorenih standarda (eng. Open standards) i izradili novu Teoriju promjene naše udruge baziranu na našem trogodišnjem strateškom planu.
U drugom smo dijelu radionice u suradnji s našim partnerima raspravili zajedničko sudjelovanje u nadolazećem projektu te osnažili odnose među našim organizacijama. Minuli tjedan bio je intelektualno zahtjevan i dugotrajan, no smatramo da ćemo novo stečena znanja moći koristiti za poboljšanje daljnjeg rada kao i statusa naše organizacije u budućnosti.

 

MAVA Sastanak-crop


Ovim se putem najsrdačnije zahvaljujemo Fondaciji MAVA za svu pomoć koju nam je pružala i koju nam još uvijek pruža u razvoju naše organizacije. Zahvaljujemo se i svim partnerima koji su sudjelovali u ovoj izuzetno važnoj radionici. Smatramo da smo izgradili dobre temelje buduće suradnje i predstoje nam mnogi zanimljivi projekti!

 

MAVA Zajednička petak-crop

Joomla templates by a4joomla